Tommy lighting e търговска марка на ВИВА. 

Факт е, че всички ние се нуждаем от светлина. Без светлина светът ни губи форми и цветове. Липсата на светлина влияе на здравето и дори на настроението ни. Осветлението е един от основните  фактор в изразяването на собствен стил около нас. Правилния избор на осветление дава чувство за комфорт, топлина и уют. Оптималното съчетаване на осветителните тела е от съществено  за създаване на истински индивидуална атмосфера в кухнята, всекидневната, банята. Осветителните тела са част от интериора. Затова подходящият им избор в съчение с останалата част от обзавеждането има особено значение. Осветителните тела трябва да изглеждат елегантно, да отговарят на стила на помещението, подходящи по форма, в подходящата цветова гама, разбира се функционални и лесни за подръжка.
 
Следвайки нуждите на пазара и  бързо променящите се тенденции в интериорния дизайн, ВИВА създаде нова линия декоративни осветителни тела под собствена търговска марка Tommy Lighting. Осветление, което има функцията „не само да осветява”,а да обнови и допълни пространството наоколо.Поле на творческите търсения на марката Tommy Lighting са комбинацията между класическия и традиционния стил в осветлението постигнати, с разноабразие на използваните декоративни елементи, различните форми и  размери, в които намират израз съвременните разбирания за интериорно осветление. Концепцията за цялостният дизайн свързан с търговското име Tommy Lighting е разработен, така че всеки модел влиза в ролята на атрактивен светлинен детайл усъвършенстващ атмосферата на жилището. Гамата включва полилеи, плафониери и аплици с разнообразни декорации, свежи цветове и ръчно рисувани стъкла.
 
Осветителната линия Tommy се отличава с изключителна функционалност, лесен и бърз монтаж. Като важно допълнение осветителните тела са опаковани в стилна и елегантна опаковка.
Цялата гама се произвежда в България. При производсвото се използват висококачествени компоненти произведени в Италия и Испания.